Påsken 2013

Påskdagarna och veckan efter i fjällen var verkligen riktigt bra. Vi hade skapligt väder hela veckan och har bara myst och ätit gott varje dag. :-)

När vi kom på lördag kvällen mötes vi av allsång nere i vindskyddet.
På söndagen blev det en promenad ute på isen och sen kolbulle till lunch. Som vanligt när de ska ätas utomhus började det snöa. :-/ men vad gjorde de egentligen, vi hade trevligt ändå. På måndagen åkte vi och hälsa på Maria, Pether och Isac. Där satt vi ute hela dagen i solen och bara njöt. Åkte till Lit på eftermiddagen och på tisdagen var det fikadejter inbokade, först med Jannike och därefter med Patrik som också var på hemmaplan. :-)

Eftersom jag fyller år i april som fick jag inte följa med mamma och syster på stan på onsdagen, istället blev det lite häng med favorit killen Isac och hans mamma såklart. :-)
Tillbax till fjällen blev det sen på eftermiddagen och när vi kom upp bjöds vi på tacos. Resten av veckan bestod av fiske, varma mackor och skoteråkning. :-)
Vi firade mig i förskott med smörgåstårta på fredagen och på lördagen blev det paketöppning. Tack fina familjen för presenterna <3
Söndag och dags för hemresa, kollade på syrrans match och sen blev de fika och ännu mer paket hos Jannike innan vi började hemfärden. Tack fina du för presenterna! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0