Nytt försök med minisemestern

Helgen försvann i snabb takt så gör ett försök nu istället med inlägget som försvann.

Vår lilla semestertur gick norrut och hem till Jämtland. På fredagen passade vi på att åka till Bydalen och åka lite skidor. Och vilket väder vi hade, helt perfekt !! Tummen upp för de! :-)
Vi svängde förbi vad vi tror var min jobbarkompis stuga men hon ville inte svara i telefon och vi fega ur för att knacka på. Får göra ett nytt försök någon annan gäng och kanske skicka en förvarning om att finbesök är på intåg ;-)
Väl hemma i Lit bjöds vi på go middag i vanlig ordning och kvällen gick i kortspelets tecken, precis som de brukar. :-)

Helgen gick annars i fikats tecken och de känns inte som att vi gjorde annat än fika överallt. ;-) haha
På lördagen blev det premiär fika på nya fiket i Lit tillsammans med mamma och Lena. Nästan direkt därefter åkt vi in till Jannike för ännu mer fika. Blev en tur hem för middag innan vi åter drog oss till stan och tillbringade kvällen hos fröken Ohlzon för en spelkväll. Galen panna blev de för hela slanten! Super kul spel som verkligen rekommenderas!

Helgen bjöd verkligen på toppen väder och vårkänslor ut i fingerspetsarna! Söndagen började med fotboll på arenan, sedan fika och söndagamys hos Maria, Pether och Isac :-) På kvällen var vi bjudna ut till Maria och Johan på Rödön på middag. Mycket gott och mycket trevligt! Vi fick äntligen se deras söta lilla torp som dom renoverat så fint! Vilket jobb dom lagt ner, men så blev de himla fint också!

Helgen i de stora hela, innan hemresan på måndagen hann vi med en fika på stan med Maria och Isac :-) som sagt helgen gick i fikats tecken ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0